Merkez İlkokulu

Vizyon: Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar. Mustafa Kemal ATATÜRK Her alanda model okul olup adından söz ettirebilen, öğrencilerimizi bilgi ve beceri bakımından donanımlı, sosyal paydaşları gelişmiş, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, aynı zamanda örf ve adetlerine bağlı bireyler olarak yetiştirebilmek.

Misyon: Dev eserleri taşlar değil, onları işleyenler meydana getirir. (J. T. MOTLEY) Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin hayata bakış açılarını değiştirebilmek. Yaygın ve yanlışolan eski fikirleri yıkıp, çağdaş, geçmişi ile geleceğini sentezleyip yeni fikirler üretebilen ve ürettiği fikirleri hayata geçirebilen bireyler yetiştirebilmek. Kendini yenileyebilen, yeniliklerin peşinde koşan öğretmen kadrosuyla; yetiştirdiğimiz öğrencilerle ülkemizin iyi yetişmiş insan gücüne katkı sağlayabilmek için varız.

Başarılar: ilk okullar 4. sınıflar arası ilçe birincisi 2013-2015 yılı Avrupa Birliği ve Gençlik Proğramları Merkezi Başkanlığı Ulusal ajans´ın Hayat Boyu Öğrenme Comenius Okul Ortaklıkları Proğramı kapsamında okulumuzun okulumuzun yürüttüğü "HEALTHY CİTİZENS" adlı Comenius Projesi.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: